Back to All Events

VISUELT VERKSTED 12. APRIL ER FULLTEGNET

Har du lyst til å prøve deg som keramiker?  Kjenne hvordan det er å forme noe med egne hender? Eller har du bare lyst til å være med på en hyggelig kveld i vakre omgivelser? 

∞ 

Foto: Anne Andersen

Foto: Anne Andersen

Velkommen til et annerledes keramikkurs i regi av Wik Oslo og Slow Design Studio.  Vi samles rundt langbordet i verkstedet, på loftet av en 200 år gammel stall.

Her vil du få jobbe med å utforme ditt eget objekt i leire.  Vi tror på gleden i å bruke hendene, utforske egen kreativitet, prøving og feiling. Objektene vil måtte brennes og ferdig stilles av Ragnhild så du vil ikke få de med deg hjem samme kveld. 

Fordi vi har tro på at mat og drikke uløselig henger sammen med sosial hygge, blir det servert økologisk suppe og brød, med noe godt i glasset til.
Kurset er tilrettelagt for voksne. 

Alle foto: Anne Andersen

PRAKTISK INFO:

Prisen inkluderer materialer,  brenning, og enkel bevertning. 
Max ti deltagere per kurskveld.
Påmeldingen er bindende. Vi kan dessverre ikke refundere beløp, men vil ved sykdom eller andre akutte tilfeller forsøke å finne ledig plass på øvrige verkstedkvelder.  Verkstedet varer fra klokken 18.00 til 22.00. Du vil få beskjed om å komme innom verkstedet en annen dag og hente objektet du har laget, når det er ferdig brent.

Pris 1200,- 

PÅMELDING - KURSET ER NÅ FULLTEGNET

Vi ønsker dere varmt velkommen til en hyggelig og inspirerende kveld!

Earlier Event: March 15
VISUELT VERKSTED 15. MARS ER FULLTEGNET