VISUELT VERKSTED 12. APRIL  ER FULLTEGNET
Apr
12
6:00 PM18:00

VISUELT VERKSTED 12. APRIL ER FULLTEGNET

Har du lyst til å prøve deg som keramiker?  Kjenne hvordan det er å forme noe med egne hender? Eller har du bare lyst til å være med på en hyggelig kveld i vakre omgivelser? 

∞ 

Foto: Anne Andersen

Foto: Anne Andersen

Velkommen til et annerledes keramikkurs i regi av Wik Oslo og Slow Design Studio.  Vi samles rundt langbordet i verkstedet, på loftet av en 200 år gammel stall.

Her vil du få jobbe med å utforme ditt eget objekt i leire.  Vi tror på gleden i å bruke hendene, utforske egen kreativitet, prøving og feiling. Objektene vil måtte brennes og ferdig stilles av Ragnhild så du vil ikke få de med deg hjem samme kveld. 

Fordi vi har tro på at mat og drikke uløselig henger sammen med sosial hygge, blir det servert økologisk suppe og brød, med noe godt i glasset til.
Kurset er tilrettelagt for voksne. 

Alle foto: Anne Andersen

PRAKTISK INFO:

Prisen inkluderer materialer,  brenning, og enkel bevertning. 
Max ti deltagere per kurskveld.
Påmeldingen er bindende. Vi kan dessverre ikke refundere beløp, men vil ved sykdom eller andre akutte tilfeller forsøke å finne ledig plass på øvrige verkstedkvelder.  Verkstedet varer fra klokken 18.00 til 22.00. Du vil få beskjed om å komme innom verkstedet en annen dag og hente objektet du har laget, når det er ferdig brent.

Pris 1200,- 

PÅMELDING - KURSET ER NÅ FULLTEGNET

Vi ønsker dere varmt velkommen til en hyggelig og inspirerende kveld!

View Event →
May
1
to May 5

ÅPENT VERKSTED

VELKOMMEN TIL EN FLIK AV MIN HVERDAG

Lurer du på hvordan en keramiker jobber, eller hvordan et keramikkfat blir til? Nå har du sjansen til å få et innblikk i hvordan jeg har det på mitt verksted.

 

Jeg holder åpent verksted i tre dager. Da kan du komme å ta en kikk, få en kopp kaffe, se hvordan jeg jobber, slå av en prat med meg, eller ta en kikk på min keramikk.

Jeg trenger ingen påmelding, bare kom som du er, og når det passer!

Velkommen!

MVH
Ragnhild  

Foto: Inger Marie Grini

Foto: Inger Marie Grini

View Event →
Oslo Design Fair 2016
Jan
28
to Jan 31

Oslo Design Fair 2016

Tendenser: The Return of Cosy

PUSTEROMMET

Hege Barnholt og Bjørn Johan Stenersen lånte produkter fra blant annet Wik Oslo til sin utstilling på Oslo Design Fair 2016: de kalte det pusterommet

"Et leverom skal være et felles pusterom. Et rom med personlighet satt sammen av gode materialer i duse og dempede naturnære farger. Usminket og ikke diktert av raske endringer, men med en nærhet til det sanselige som skaper ro og gir trygghet. Kvalitet foretrekkes fremfor kvantitet. "

Alle bilder fra Oslo Design Fair:

 

 

 

View Event →