2atHOME

 

Vi må jo innrømme at vi inviterte oss selv, – men for en mottakelse. I en gammel stall i Gamlebyen har Ragnhild Wik etablert sitt keramikkverksted. Veldig personlig og veldig kreativt. Vi følte varmen umiddelbart. Ragnhild Wik, best kjent fra Wik & Walsøe, er nå tilbake i norsk tradisjonshåndverk og eksperimenterer med design inspirert av likheter mellom japansk og norsk ornamentikk, taktile former og kontraster. Hvert eneste objekt er formet for hånd og fremstår helt unikt med et tydelig preg av Ragnhilds lek med materialet. Etter en liten runde med kamera fikk vi servert en fantastisk lunsj. Takk for oss Ragnhild, det var nesten litt vondt å reise seg og avslutte denne hyggelige dagen.
NB: Noen av objektene kan du se på vår tolkning av The Return of Cosy på Oslo Design Fair 28.-31. januar.